Κάμερον Ντίαζ: Η μητρότητα στα 47 της την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο [vid]
Η μητρότητα είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί
LIFESTYLE

Κάμερον Ντίαζ: Η μητρότητα στα 47 της την έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο [vid]

Κάμερον Ντίαζ: Η ηθοποιός είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική και μόλις πριν λίγους μήνες έγινε μητέρα στα 47 της.

Κάμερον Ντίαζ: Αποφάσισε για πρώτη φορά, να μιλήσει δημοσίως για αυτή την εμπειρία: «Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε σε συνέντευξή της. «Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Μπέντζι Μάντεν και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω», πρόσθεσε η 47χρονη σταρ.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν και είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και πόσο τυχερή αισθάνεται που ασχολείται διαρκώς με το παιδί, ενώ η ίδια μπορεί να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει την κόρη τους. Στη συνέντευξη που έδωσε μέσω Instagram Live στη φίλη της και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Who What Wear, Κάθριν Πάουερ και είπε επίσης:

«Ούτως ή άλλως ζω σε καραντίνα εφόσον έχω παιδί τριών – τρεισήμιση μηνών. Έτσι, η ζωή μου ήταν ούτως ή άλλως πολύ ήρεμη τους τελευταίους μήνες. Το να είμαι μητέρα της Ράντιξ, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενη. Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη που το περνάω όλο αυτό με τον Μπέντζι και περνάμε τέλεια όλοι μαζί. Όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή όλα ταυτόχρονα. Λατρεύω να μαγειρεύω. Μαγειρεύω τη νύχτα. Βάζω ένα ποτήρι κρασί και έτσι χαλαρώνω».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης.

Read more