Καλό μεσημεράκι: Ο ηθοποιός που γράφει τα κείμενα του Νίκου Μουτσινά
Η εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς φημίζονται για τις έξυπνες ατάκες τους
LIFESTYLE

Καλό μεσημεράκι: Ο ηθοποιός που γράφει τα κείμενα του Νίκου Μουτσινά

Καλό μεσημεράκι: Ο ηθοποιός γράφει τα κείμενα του Νίκου Μουτσινά στην ενότητα stand up της εκπομπής του.

Καλό μεσημεράκι: Η συζήτηση ξεκίνησε από την εκπομπή “Happy Day” του Alpha. Με αφορμή τις δηλώσεις της Νάντιας Κοντογεώργη σχετικά με τη νέα της εκπομπή «φλΕΡΤ» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο υπογράφει κάποια από τα κείμενα του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, ο οποίος είναι καλός φίλος με τη Νάντια Κοντογεώργη ήδη από τα χρόνια της δραματικής σχολής. Μάλιστα οι δυο τους είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εκπομπή «φλΕΡΤ» συμπαρουσιάζοντάς την, ωστόσο ο Μίνως Θεοχάρης τελικά αποφάσισε να μην βγει μπροστά από τις κάμερες. «Μου λέει η Μαίρη στο αυτί μου, ο Μίνως Θεοχάρης είναι αυτός που γράφει τα κείμενα του Νίκου Μουτσινά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Είναι ο άνθρωπος που γράφει ατάκες στον Νίκο αλλά δεν θέλει ποτέ να αναφέρεται το όνομά του».

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά «Κάτω Παρτάλι». Στο θέατρο είχαν συνεργαστεί πιο πρόσφατα στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Ο Μίνως Θεοχάρης, έχει στο ενεργητικό του τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους, δισκογραφία, απαιτητικές εμφανίσεις σε μιούζικαλ, σκηνοθεσία, κείμενα αλλά και στίχους για τραγούδια που αγαπάμε. Η συμμετοχή του με κείμενα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είχε αναφερθεί πρώτη φορά από την Τίνα Μεσσαροπούλου και πριν την εποχή που αυτή ονομάστηκε «Καλό Μεσημεράκι». Σύμφωνα με σχετικό δημοσιεύματα, ο Μίνωας Θεοχάρης έγραφε κείμενα και για την εκπομπή «Για την Παρέα» που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς στο Open. Ο Μίνως Θεοχάρης σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι όταν επιστρέψει στην τηλεόραση θα είναι με άλλη ιδιότητα από αυτή του ηθοποιού. Σε άλλη συνέντευξη διευκρίνιζε ακόμα περισσότερο τη δήλωσή του αυτή.

«Θα δούμε με τι ιδιότητα και αν φυσικά θα επιστρέψω ποτέ. Άλλωστε μπορεί και να έχω επιστρέψει ήδη απλώς να μην το γνωρίζετε… Ευτυχώς η τηλεόραση είναι ανεξάντλητο μέσο και πολύ γοητευτικό. Την προβολή δεν αποζητώ! Η δουλειά σε όλα τα μέσα θεάματος με αφορά και θα με αφορά αισθάνομαι. Έχω κάποια σχέδια τηλεοπτικά, έχω κάνει τις συζητήσεις μου και όταν η ώρα έρθει μπορεί και να ξαναπαίξω. Το σημαντικό είναι να βρεθεί η κατάλληλη συνθήκη και να υπάρχει λόγος να είμαι σε μία δουλειά χωρίς να επαναλαμβάνομαι», έλεγε χαρακτηριστικά ο Μίνως Θεοχάρης.

Read more