Καλή Ανάσταση: Οι ευχές των αγαπημένων μας celebrities [pics]
Καλή Ανάσταση!
LIFESTYLE

Καλή Ανάσταση: Οι ευχές των αγαπημένων μας celebrities [pics]

Καλή Ανάσταση: Τα μηνύματά τους στο Instagram είναι περισσότερα από ποτέ λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης φέτος.

Καλή Ανάσταση: Το Πάσχα και η Ανάσταση θα μας βρει όλους στο σπίτι. Έτσι και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τη show biz μας έστειλαν τις ευχές τους από νωρίς το πρωί.

Βίκυ Καγιά: «Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία κ αγάπη!?❤️Light and love»

Διονύσης Σχοινάς: «Η άγια ημέρα του Πάσχα και η Ανάσταση του Χριστού σηματοδοτούν διαχρονικά αξίες δύναμης, ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης ! Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, αυτές οι αξίες είναι που πρέπει να μας δίνουν την δύναμη την πίστη και την υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που εμφανίζονται. Καλή Ανάσταση σε όλους φιλαράκια μου !!!»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία,μέσα από μια παλιά φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα και ευτυχία❤️Έτσι να μας βρει και το φινάλε όλης αυτής της σκληρής δοκιμασίας που ζούμε??✔️Χρόνια πολλά,κουράγιο σε όλους,να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας❣️‼️»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Φέτος αυτές τις Άγιες Μέρες τις περνάμε πολύ διαφορετικά . Μου λείπουν οι δικοί μου…
Η οικογένειά μου, το νησί μου… Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και να έχετε όσους θέλετε δίπλα σας σήμερα , αύριο αλλά και πάντα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ??. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !»

Ιωάννα Ασημακόπουλου: «Καλή Ανάσταση! Υγεία,δύναμη,πίστη κι αγάπη!»

Μελίνα Ασλανίδου: «Η πρώτη Ανάσταση έγινε …Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους…Με υγειά ψυχική και σωματική και αγάπη άπειρη να ποτίζει όλα τα κύτταρα ..»

Έλενα Τσαβαλιά: «Καλή Ανάσταση σε όλους!!!!!! Με υγεία και χαμόγελα μόνο!!!!!!!!»

Read more