Κακοκαιρία «Μήδεια»: Όλοι φωτογραφήθηκαν στα χιόνια – Εσύ ακόμα [pics]
Δια χειρός Λευτέρη Σουλτάτου
LIFESTYLE

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Όλοι φωτογραφήθηκαν στα χιόνια – Εσύ ακόμα [pics]

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Το καλύτερο σκηνικό προσέφερε η σφοδρή χιονόπτωση σε όλη την Αθήνα, για τις φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα για αρκετούς, προσέφερε το χιονισμένο τοπίο της πόλης.

Το χιόνι και το πανέμορφο σκηνικό που δημιούργησε μέσα στην γκρίζα πόλη, ξύπνησε την παιδικότητα σε πολλούς από εμάς. Οι περισσότεροι βγήκαν έξω, φωτογραφήθηκαν και ανέβασαν τα στιγμιότυπα στα social media.

Και φυσικά, οι διάσημοι Έλληνες τίμησαν το χιόνι δεόντως. Φωτογραφίες από τις χιονισμένες αυλές ή γειτονιές τους, μόνοι ή με τα παιδιά τους, όλοι χάρηκαν το χιόνι και την αθωότητα που προσφέρει… φτάνει να είναι κανείς από τη σωστή πλευρά του παραθύρου και να παρακολουθεί το πανέμορφο σκηνικό.

Το Instagram γέμισε λοιπόν, από χιονισμένα τοπία…

Αθηνά Οικονομάκου

«Γλυκά, χιονισμένα φιλιά από εμάς», ανέφερε στην ανάρτησή της η εγκυμονούσα Αθηνά Οικονομάκου.

Βάσω Λασκαράκη

«Πρωινή φωτογραφία στη χιονισμένη Αθήνα», σχολίασε στην ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη που σημείωσε ότι ο φωτογράφος πίσω από το κλικ είναι «ο χιονάνθρωπός μου, Λευτέρης Σουλτάτος».

Σίσσυ Χρηστίδου

«Ήρθε άσπρη μέρα λέτε;», αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Γιώργος Τσαλίκης

«Καμία πρωτοτυπία αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ», σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος πόζαρε ενώ το χιόνι έπεφτε γύρω του πυκνό.

Μαρία Μπακοδήμου

«Όλα είναι παραμυθένια . Έχουμε βέβαια συνεχείς διακοπές ρεύματος κι ετοιμάσαμε τις λάμπες θυέλλης κι ίσως ψησουμε στο τζάκι», σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου που μαζί με την αυλή της μας έδειξε και την πλάτη του γιου της, Νικήτα Αργυρόπουλου. Τα χιόνια πυκνά στις δύο φωτογραφίες της. Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε όλο το τοπίο στα λευκά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Επιτέλους μια άσπρη μέρα», σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναρτώντας ένα video με το χιόνι να πέφτει γύρω του.

Ελένη Μενεγάκη

«Η αυλή μας χιονισμένη» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε το Insta Story της η Ελένη Μενεγάκη και πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά της να παίζουν στο χιόνι!

Read more