Καίτη Γαρμπή: Λανσάρει προστατευτικές μάσκες με το πρόσωπο της για καλό σκοπό [pics]
Φιλανθρωπική δράση και φροντίδα για τα ζώα μέσω μιας προστατευτικής μάσκας
LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: Λανσάρει προστατευτικές μάσκες με το πρόσωπο της για καλό σκοπό [pics]

Καίτη Γαρμπή: Οι μάσκες είναι πλέον το απαραίτητο αξεσουάρ μας και πολλά brands αλλά και celebrities υπογράφουν τον σχεδιασμό τους.

Καίτη Γαρμπή: Η Καίτη Γαρμπή όμως πρωτοτύπησε. Τύπωσε τη μορφή της σε μια υφασμάτινη προστατευτική μάσκα με την υπογραφή του Απόστολου Μητρόπουλου. Και μάλιστα για καλό σκοπό.

Εκτός από τη μορφή της τραγουδίστριας είναι τυπωμένα και άλλα προσωπικά emoji που έχει λανσάρει στα social media με το όνομα Kaitoji. Στο κέντρο της μάσκας πρωταγωνιστεί το kaitoji «Κιβωτός», από το γνωστό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο. Η επανεκτέλεση του τραγουδιού θα περιλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό project της τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. Τα έσοδα από το video για το ντουέτο «Κιβωτός», διατίθενται για την «Κιβωτό Του Κόσμου», τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Και τώρα η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των υφασμάτινων μασκών (πωλούνται από το e-shop της Panik), να προορίζονται για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

«Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας είναι εδώ. Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή. Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους. Τις προ-παραγγέλνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμείς μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα!» έγραψε στη λεζάντα.

Read more