Καίτη Γαρμπή: «Είναι της μόδας η Αλήθεια» – Η απάντηση στον Γιώργο Κιμούλη [pic]
Καυστική όπως συνηθίζει
LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: «Είναι της μόδας η Αλήθεια» – Η απάντηση στον Γιώργο Κιμούλη [pic]

Καίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη Καίτη επεμβαίνει πολύ εύστοχα ακόμη μια φορά και απαντά στις σχετικές δηλώσεις του ηθοποιού.

Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση της αποστομωτική.

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα τάχθηκε από την πρώτη στιγμή η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Η τραγουδίστρια θέλησε αυτή τη φορά να απαντήσει στον Γιώργο Κιμούλη και τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή την καταγγελία της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, μετά από τις αποκαλύψεις της Ζέτα Δούκα που μίλησε το πρωί της Τρίτης για λεκτική και σωματική κακοποίηση που δέχτηκε από τον συνάδελφό της πριν από 13 χρόνια, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε το βράδυ της ίδιας μέρας στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Στην απάντηση του ανέφερε ότι, «Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε που είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια, να υπερβάλλει, να μιλάει για ψευδή γεγονότα τα οποία στο μέλλον θα τα πάρει πίσω» είπε. Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, λέγοντας, αφήνοντας αιχμές κατά της κυρίας Δούκα και όχι μόνο, πως «τώρα μίλησε η κυρία Μπεκατώρου ας το κάνουμε όλοι».

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν, με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, απάντησε με ανάρτησή της στα social media: «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια».

Σημειώνεται πως μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης υπέρ της ηθοποιού εμφανίστηκε στα social media με γυναίκες και άντρες ηθοποιούς να αναφέρουν τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες.

Read more