Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς: Η ληστεία και το πιο δραματικό 12λεπτο της ζωής τους [vid]
Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μαι δύσκολη στιγμή με αίσιο όμως τέλος
LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς: Η ληστεία και το πιο δραματικό 12λεπτο της ζωής τους [vid]

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς: Άγνωστες λεπτομέρειες για το περιστατικό με την ληστεία στο σπίτι τους αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «After Dark».

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς: Η Καίτη Γαρμπή είπε στους ληστές που την έδεσαν: «Να είστε καλά, πρέπει να έχετε ανάγκη». Για πρώτη φορά μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ, για το βράδυ του Ιανουαρίου όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τί είχε πει η σύζυγός του, στους 4 άνδρες που εισέβαλαν στην κατοικία τους.

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά και για αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν. Τους είπα μην μας δέσετε και θα σας φτιάξω» τόνισε προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν», ενώ συμπλήρωσε πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οk».

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το… παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

Ο ίδιος είπε πως όλα πήγαν κατ’ ευχήν και κατέληξε ως εξής:

«Να μην συμβεί σε κανέναν! […] Το παιδί κοιμόταν, ήμουν μέσα, έβλεπα τηλεόραση, με το που άκουσα τη φασαρία, έβαλα τις κάμερες και είδα την Καίτη να ανεβαίνει με τέσσερα άτομα. Τους είπα: “Παιδιά, πάμε κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο να σας δώσω ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι, να μην μας πειράξετε!”. Μας έδεσαν και τους τρεις μαζί, πολύ απαλά για να μπορέσουμε να λυθούμε». Πάντως, ο Σχοινάς έκλεισε με αισιόδοξη διάθεση, λέγοντας:

«Να κάτσω να τα βάψω μαύρα; Να κλάψω; Μου πήραν πολλά λεφτά, αλλά να ‘μαστε γεροί, να τα ξανακάνουμε».

Read more