Justin Τimberlake: H δημόσια συγνώμη στην Britney Spears
Οι ενέργειες του συνέβαλαν σε ένα σύστημα που ενθαρρύνει τον μισογυνισμό
LIFESTYLE

Justin Τimberlake: H δημόσια συγνώμη στην Britney Spears

Justin Τimberlake: Ο τραγουδιστής μετανιώνει για τον τρόπο που έχει συμπεριφερθεί στην τραγουδίστρια σχεδόν 20 χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Justin Τimberlake: Η δήλωση του, αναρτήθηκε την Παρασκευή στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον για «ενέργειες» που λέει ότι συνέβαλαν σε «ένα σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό».

«Έχω δει τα μηνύματα, τα tag, τα σχόλια και τις ανησυχίες και θέλω να απαντήσω», ανέφερε στη δήλωσή του ο τραγουδιστής. «Λυπάμαι βαθιά για τις στιγμές στη ζωή μου που οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, στις οποίες είπα κάτι που δεν έπρεπε ή δεν υπερασπίστηκα το σωστό».

Ο Τίμπερλεϊκ δεν ανέφερε στην δήλωσή του συγκεκριμένα παραδείγματα των ενεργειών που μετανιώνει, αλλά τα σχόλιά του έρχονται σε μια στιγμή που επανέρχονται στο δημόσιο διάλογο δύο διαφορετικές περίοδοι στην καριέρα του, που περιλαμβάνουν την Σπίαρς και την Τζάκσον.

«Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον, ατομικά στην κάθε μία, επειδή νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα» είπε ο τραγουδιστής. «Επίσης νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω, εν μέρει, επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι αξίζουν κάτι καλυτερο και κυρίως επειδή αυτή είναι μια μεγαλύτερη συζήτηση στην οποία ολόψυχα θέλω να είμαι μέρος και να ωριμάσω από αυτή», συμπλήρωσε.

«Η βιομηχανία είναι ελαττωματική. Προωθεί τους άνδρες, ιδιαίτερα τους λευκούς άνδρες, προς την επιτυχία. Είναι σχεδιασμένη με αυτό τον τρόπο. Ως άνδρας σε μια προνομιούχα θέση, θέλω να το εκφράσω αυτό» είπε. «Εξαιτίας της άγνοιάς μου δεν το αναγνώρισα όλο αυτό, ενώ συνέβαινε στην ίδια μου τη ζωή, αλλά δεν θέλω ποτέ ξανά να επωφεληθώ επειδή “γκρεμίζονται” άλλοι», έγραψε ακόμη.

«Ξέρω ότι αυτή η απολογία είναι ένα πρώτο βήμα και δεν με απαλλάσσει από το παρελθόν. Θέλω να αναλάβω ευθύνη για τα δικά μου παραστρατήματα σε όλο αυτό όπως και να είμαι μέρος ενός κόσμου που ανυψώνει και στηρίζει». Πρόσθεσε: «Ενδιαφέρομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ που έχω αγαπήσει. Μπορώ να τα πάω καλύτερα και θα το κάνω».

Η Britney Spears βρίσκεται αυτή τη στιγμή εν μέσω δικαστικής διαμάχης γύρω από τη νομική κηδεμονία της και απέκτησε δημόσια υποστήριξη από πολλούς clelebrites και μη μετά την πρεμιέρα του «Framing Britney Spears», ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει την καριέρα της τραγουδίστριας.

Η Spears και ο Timberlake έβγαιναν για αρκετά χρόνια κάτι που ήταν αναμφισβήτητα η κορυφή της καριέρας τους. Μέσω του ντοκιμαντέρ κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τον χωρισμό τους για να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να δώσει ώθηση στη σόλο καριέρα του.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εμφάνισή του με την Τζάνετ Τζάκσον στο Super Bowl το 2004. Στο περιστατικό, το πρώην μέλος του συγκροτήματος NSYNC έσκισε το σουτιέν της τραγουδίστριας, αποκαλύπτοντας έτσι κατά λάθος το στήθος της.

Ο Τίμπερλεϊκ είναι τώρα παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ, και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Read more