Ήβη Αδάμου: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της – Έγινε ξανθιά [pics]
Από μελαχρινή... ξανθιά!
LIFESTYLE

Ήβη Αδάμου: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της – Έγινε ξανθιά [pics]

Ήβη Αδάμου: Η όμορφη τραγουδίστρια μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή.

Ήβη Αδάμου: Τη γνωρίσαμε από πολύ μικρή όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, ένα όμορφο καστανό κορίτσι.

Πλέον, μετρά αρκετά χρόνια στη δισκογραφία είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Κουινέλη και έχουν κάνει και ένα πανέμορφο κοριτσάκι.  Η Ήβη Αδάμου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις μεγάλες αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ. Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές», είχε δηλώσει.

Φέτος, ήταν η χρονιά που πειραματίστηκε περισσότερο με το στυλ της, από το ντύσιμο μέχρι και τα μαλλιά της. Ξεκίνησε κάνοντας κάποιες πιο ανοιχτές ανταύγειες, σε απόλυτη αρμονία με τη  βάση των μαλλιών της. Στην πορεία όμως αποφάσισε να τα ανοίξει λίγο ακόμη…

Στις τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram ποζάρει δείχνοντας το νέο της hair look, όπου το ξανθό επικρατεί περισσότερο και της ταιριάζει πολύ. Τα σχόλια των followers της ποικίλα για το ποιο χρώμα της ταιριάζει καλύτερα.

Ότι και να επιλέξει πάντως, είναι πανέμορφη!

Read more