Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Παίζει στο Homeland – Δείτε τη σκηνή [vid]
Οι προσπάθειες της για διεθνή καριέρα πάνε αρκετά καλά
LIFESTYLE

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Παίζει στο Homeland – Δείτε τη σκηνή [vid]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: H ελληνίδα ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή του Homeland.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό ζει μόνιμα και εργάζεται στις ΗΠΑ αφού θέλησε να αφήσει την Ελλάδα και να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα την είχαμε γνωρίσει μέσα από το σήριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Οι προσπάθειές της έχουν σταδιακά αποτέλεσμα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Homeland σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή, όπου αντάλλαξαν τσάντες με την πρωταγωνίστρια, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες και ανέφερε για τη συμμετοχή της στην σειρά:

«Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί

Read more