Ιωάννα Τούνη: «Είχε καταρρεύσει» – Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλάει για τις μέρες που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο [vid]
Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για την Ιωάννα
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: «Είχε καταρρεύσει» – Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλάει για τις μέρες που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο [vid]

Ιωάννα Τούνη: «Το βίντεο κυκλοφορούσε στα παρασκήνια του My Style Rocks».

Ιωάννα Τούνη: H Ιωάννα πριν λίγες ημέρες μίλησε με δάκρυα στα μάτια για το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χωρίς την άδειά της, με βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

Με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη, εξομολογήθηκε πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένας καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 και ένα βράδυ όπου είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του Happy Day προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη, με τον Χάρη Χριστόπουλου να αποκαλύπτει και να επιβεβαιώνει τα όσα είπε η Ιωάννα για την περίοδο που βρισκόταν στο My Style Rocks.

«Εσύ που την ξέρεις Χάρη, ήξερες ότι περνάει δύσκολα; Γιατί είπε ότι από την περίοδο του My Style Rocks, ενώ όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, εκείνη στα παρασκήνια έκλαιγε γιατί μόλις είχαν πρωτοδιαρρεύσει αυτές οι προσωπικές της στιγμές. Ήταν κάτι που το ξέρατε αυτό;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον Χάρη Χριστόπουλο.

«Αυτό είναι αλήθεια! Εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία-δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε όντως», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η ενέργεια αυτή της Ιωάννας έφερε ένα κύμα συμπαράστασης στα social media. Άνθρωποι της showbiz και όχι μόνο έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξή τους στην Ιωάννα Τούνη, με το hastag #ΜετηνΙωάννα.

Read more