Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη μοναδική ίσως, φωτογραφία που φαίνεται δεν άρεσε στους ακολούθους της [pic]
Κάθε της ανάρτηση ρίχνει το Instagram
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη μοναδική ίσως, φωτογραφία που φαίνεται δεν άρεσε στους ακολούθους της [pic]

Ιωάννα Τούνη: Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους followers της.

Ιωάννα Τούνη: Η επίμαχη φωτογραφία ανέβηκε την την Παρασκευή (21 Αυγούστου) στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

H αγαπημένη του Instagram δέχθηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια και ειρωνείες κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία , μάλλον γιατί είναι πολύ έντονα βαμμένη και μακιγιαρισμένη.

«Σοκ» σχολίασε κάποιος, «τρόμαξα» έγραψε ένας από τους χιλιάδες ακολούθους της, ενώ σε άλλο σχόλιο της λένε ότι θα δείχνουν τη φωτογραφία στα παιδιά τους, για να φάνε το φαγητό τους. Γενικά τα σχόλια ήταν στην πλειοψηφία τους αρνητικά για το πολύ μακιγιάζ και κραγιόν.

Η Ιωάννα όμως δεν φαίνεται να πτοήθηκε αφού το βράδυ του Σαββάτου (22 Αυγούστου), ανέβασε μια νέα φωτογραφία, από τις διακοπές της στη Σαντορίνη, προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες.

«Αφού δεν σας άρεσαν τα μούτρα μου στην τελευταία φωτό που έβαλα, θα ανεβάσω λίγο κ@λο που είναι στανταράκι επιτυχία». Μάλιστα, στη λέξη «κ@λο» έχει βάλει το χαρακτηριστικό emoji ροδάκινο.

Τα likes  πάνω από 100 χιλιάδες και έτσι το μοντέλο τοποθετήθηκε και πάλι στο βάθρο του. Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι μπαίνει σε καραντίνα επειδή άτομα του κύκλου της με τα οποία ήρθε σε επαφή πρόσφατα, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η γνωστή influencer ακολούθησε προληπτικά αυτή την τακτική, όπως και κάποιοι φίλοι της, για να μην κολλήσουν τις οικογένειές τους σε περίπτωση που και οι ίδιοι νοσούν. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η επιχειρηματίας αναφέρει: «Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον ιό, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε καραντίνα κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα».

Η σημερινή της ανάρτηση από την όμορφη Μύκονο βέβαια, δείχνει ότι βγήκε επιτέλους από την καραντίνα!

«????: Coming out of 14 days #quarantine ??? #φτουξελευτερία», έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????: Coming out of 14 days #quarantine ??? #φτουξελευτερία P.S: Το outfit διαθέσιμο στην @bubblegun_world

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Read more