Ιωάννα Ντέντη: Θα είναι αυτή η 4η κριτής του GNTM [vid]
Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις του καναλιού
LIFESTYLE

Ιωάννα Ντέντη: Θα είναι αυτή η 4η κριτής του GNTM [vid]

Ιωάννα Ντέντη: Τα νέα αυτής της εβδομάδας σχετικά με το ποιος θα πάρει τη θεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του show, φαίνεται να είναι διαφορετικά, απο ότι ακούγαμε μέχρι σήμερα.

Ιωάννα Ντέντη: Όλες οι πληροφορίες της περασμένης εβδομάδας κατέληγαν ότι τη θέση του τέταρτου κριτή του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, θα καταλάμβανε ο Γιώργος Καράβας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star, ο 4ος κριτής του reality μοντέλων του σταθμού θα είναι γυναίκα. Όπως ανέφερε λοιπόν, ο δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής, το πρόσωπο που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του GNTM έχει ήδη αποφασιστεί. Η ανακοίνωση  θα γίνει από το ίδιο το κανάλι μετά τη διεξαγωγή του τελικού του MasterChef, οπότε και θα προβάλει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του GNTM Boys & Girls.

«Το τέταρτο μέλος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή του Greece’s Next Top Model, το ξέρουμε το πρόσωπο ποιο είναι και είναι γυναίκα. Την πληροφορία για το ποια θα είναι η κριτής του GNTM 3 θα το μάθουμε από το Star αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Το όνομα λοιπόν που ακούγεται για τη θέση είναι αυτό της Ιωάννας Ντέντη  η οποία ήταν φιναλίστ του πρώτου GNTM.

Η ίδια είχε αναφέρει μάλιστα, ότι η παραγωγή του GNTM την είχει προσεγγίσει για την θέση του κριτή. «Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πάρα πολύ. Ήταν ο λόγος που πήγα στο παιχνίδι. To GNTM ήταν πολύ σκληρό και ήθελα να αποχωρήσω απ’ αυτό, αλλά επειδή η Βίκυ πίστευε πάρα πολύ σε εμένα, πήρα τη δύναμη να συνεχίσω. Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρ’ όλα αυτά η παραγωγή χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιτρέψεις να μη πω πολλά πράγματα γι’ αυτό. Θα μάθετε σύντομα…», αποκάλυψε η Ιωάννα Ντέντη, στη εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Η Ιωάννα Ντέντη  έχει περάσει μέσα από τη διαδικασία του “Next Top Model” και εξασφάλισε χάρη σε αυτό ένα πρώτο εισιτήριο για την καριέρα της στο εξωτερικό.

Read more