Ιωάννα Μαλέσκου: Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη [vids]
Εξομολογήσεις... After Dark
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη [vids]

Iωάννα Μαλέσκου: Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark μίλησε για τις τηλεοπτικές της εμπειρίες, αλλά και τις κόντρες.

Iωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά της νέας χρονιάς, στην εκπομπή After Dark.

Η παρουσιάστρια του «Love It», της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ,  αποκάλυψε πώς νιώθει όταν τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για τις τηλεοπτικές της «κόντρες» και απάντησε σε hot ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

Το ξεκίνημα

«Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου, απλά προέκυψε αργά και σταθερά» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα ντρεπόταν ακόμη και να φάει σε δημόσιο χώρο: «Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στη συνέχεια, ήρθε και η ερώτηση για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με την  εμφάνιση της Ιωάννας σε μια εκπομπή της, βάση της οποίας δημιουργήθηκε και μια «κόντρα» μεταξύ τους. Ενοχλήθηκε από όλο αυτό, «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια. Σε προσωπικό επίπεδο με ενόχλησε και κάποια πράγματα ξεπερνούν το μέτρο και κάποιοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να είναι στην δική μου θέση με την διαδρομή μου, την πορεία μου και την οικογένειά μου που εισπράττει τι; Είναι άσχημο αλλά για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν» τόνισε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Αναφέρθηκε όμως και στο σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η Ιωάννα Μαλέσκου «φορά στολή, όταν βγαίνει στην εκπομπή», η παρουσιάστρια και πάλι δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της. «Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω τη στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα; Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται, αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω».

Πως νιώθει όμως, όταν τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη;

Όπως είπε, όταν άκουσε τον χαρακτηρισμό «Μενεγάκη της Κρήτης» -που δεν επέλεξε- θεώρησε ότι είναι πολύ κολακευτικό σχόλιο, αλλά «κάθε ένας από μας είναι μοναδικός. Είναι άδικο να τον συγκρίνουν. Την πρώτη φορά που το άκουσα αισθάνθηκα συστολή στην υποψία ότι μπορεί να το ακούει η ίδια».

Πως βλέπει την προσωπική της ζωή

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε έτοιμη να κάνει οικογένεια, και αναρωτήθηκε πότε θα γίνει μάνα, ενώ στο «καυτό» δωμάτιο της εξομολόγησης της εκπομπής αποκάλυψε πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση. «Είχα μια μακροχρόνια σχέση, αλλά τελείωσε. Δεν κρύβομαι, αλλά θέλω να προστατεύω τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν θα μοιραστώ ποτέ στο Instagram ότι συμβαίνει. Πάντως νιώθω έτοιμη να κάνω οικογένεια» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read more