Ιωάννα Μαλέσκου: Στα καλλιστεία στην Κρήτη, επτά χρόνια πριν και το ίδιο όμορφη [vid]
Η πορεία της προς την πρωτεύουσα
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Στα καλλιστεία στην Κρήτη, επτά χρόνια πριν και το ίδιο όμορφη [vid]

Ιωάννα Μαλέσκου: H όμορφη παρουσιάστρια που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στην Κρήτη έχει μονοπωλήσει τον ενδιαφέρον μας τους τελευταίους μήνες.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η όμορφη παρουσιάστρια έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην Κρήτη βρέθηκε, καθώς διορίστηκε εκεί δασκάλα δημοτικού.

Στην πορεία την κέρδισε βέβαια η τηλεόραση. Πριν όμως,ασχοληθεί με τις εκπομπές η Ιωάννα είχε δοκιμάσει την τύχη και στο μόντελινγκ και μάλιστα το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης, κερδίζοντας τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».

Με σταθερά βήματα εδραίωσε την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο Κρήτη TV, με κάποιους να την χαρακτηρίζουν ως την «Μενεγάκη της Κρήτης»!

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βλέπουμε την ελαφρώς διαφορετική παρουσιάστρια να απαντά σε ερώτηση κριτή της επιτροπής, αν μπορεί να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ναι, γίνεται.

Φέτος η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το μεγάλο βήμα αφήνοντας την Κρήτη και την τοπική τηλεόραση για να παρουσιάσει τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It!

Read more