Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV» πριν τη «μετακόμιση» στην Αθήνα [vid]
Με ωραία συναισθήματα και συγκίνηση φεύγει από την Κρήτη
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το «Κρήτη TV» πριν τη «μετακόμιση» στην Αθήνα [vid]

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά μέσα από τη συχνότητα του Κρήτη TV.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη», είπε η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή.

Την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι της Κρήτης πραγματοποίησε την Παρασκευή το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μετακομίζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες της και μη μπορώντας να κρατήσει τη συγκίνησή της, ξέσπασε σε κλάματα.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι.

Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε και να τη στηρίζετε», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read more