Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Μενεγάκη» της Κρήτης θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ [vid]
Οι συγκρίσεις με την Ελένη Μενεγάκη αφορούν κυρίως την εξωτερική εμφάνιση και τη θετική αύρα των δυο γυναικών
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Μενεγάκη» της Κρήτης θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ [vid]

Ιωάννα Μαλέσκου: Μια όμορφη παρουσιάστρια από την Κρήτη έγινε το πρόσωπο των ημερών.

Ιωάννα Μαλέσκου: Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ και φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και όσα είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η πρόταση από τον ΣΚΑΪ είναι να αναλάβει ένα πρωινό μαγκαζίνο όπως αυτό που κάνει στην Κρήτη, εκτοπίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του. Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμα ιδέα, προκειμένου να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή μόδας και ομορφιάς. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των «Κου Κου», για την παρουσίαση της εν λόγω εκπομπής είχαν προσεγγίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν κλείσει με τον Alpha.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια η οποία μέχρι σήμερα είχε κάνει αισθητή την παρουσία της σε τοπικό κανάλι της Κρήτης. Είχε πάει στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού αλλά τελικά την κέρδισε η τηλεόραση. Η Ιωάννα έγινε γνωστή από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω της εκπομπής του.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει και με τον Alpha, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, δεν τα βρήκαν. Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα.

Κατάλαβε ότι της άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης και έτσι έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Κρήτη TV, όπου παρουσιάζει την εκπομπή Καλό Μεσημέρι, επί δυόμιση ώρες καθημερινά. Εκτός από την ψυχαγωγία, η Ιωάννα ασχολείται και με την επικαιρότητα στην εκπομπή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) στις

Read more