Ιωάννα Μαλέσκου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξεχνώ τα λάθη» – Ποια θα πει την τελευταία λέξη [vid]
Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα το συνεχίσει άλλο, λέει
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξεχνώ τα λάθη» – Ποια θα πει την τελευταία λέξη [vid]

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανταλλαγή δηλώσεων συνεχίζεται όπως φαίνεται με την παρουσιάστρια του Love it να λέει την τελευταία λέξη.

Ιωάννα Μαλέσκου: Μετά τη δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου για την κριτική, το θέμα φαίνεται να συνεχίζεται.

Έτσι, μετά τη δήλωση της παρουσιάστριας του Pop Up ήρθε η σειρά της Ιωάννας Μαλέσκου να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

Όπως ανέφερε, «Θα μιλήσω μία φορά και για να το κάνω αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω, θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει, το είπα και το μοιράστηκα στην εκπομπή, Το αθέμιτο γενικά. Όποιο φύλο και αν πράττει με αυτό τον τρόπο. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας και αυτό το οποίο το λες και αντιδεοντολογικό. Κάτω από την ζώνη. Και δεν εννοώ την τηλεοπτική ζώνη», είπε στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

«Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και βεβαίως ο σταθμός στεναχωρήθηκε από όλο αυτό. Πρέπει να πω ότι το πιο σοβαρό για μένα είναι, όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Από κει και πέρα ο κόσμος κρίνει», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια αναφερόταν στο blur φίλτρο που είχε τοποθετηθεί στο στήθος της από την εκπομπή “Pop Up” παρόλο που στην επίμαχη εκπομπή όπου εμφανίστηκε με ανοιχτό ντεκολτέ δεν σημειώθηκε κάποιο «ενδυματολογικό ατύχημα».

Για το ζήτημα του blur η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πει σε σχετικές δηλώσεις της: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επεσήμανε αρκετές φορές ότι η ίδια περιόρισε τα σχόλια της στην ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ότι η ίδια παρουσιάζεται σαν «θύτης» ενώ είναι το «θύμα». «Ε δεν θα ζητήσω και συγγνώμη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θολώνουμε γενικά τα νερά και τα πράγματα, ε δεν είναι σωστό», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου για να επανέλθουμε στις δηλώσεις της. «Εντάξει, συμβαίνουν και λάθη για κάποιους ανθρώπους και εγώ έχω μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ. Όχι, όμως, να ξεχνώ. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιμένω μια συγνώμη, απλώς να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό θα έλεγα εγώ με πολλή αγάπη», συμπλήρωσε.

Είναι αυτή η τελευταία λέξη ή θα έχει και συνέχεια το… σίριαλ;

Read more