Ημέρα της Μητέρας: Οι διαφορετικές ευχές της Δέσποινα Βανδή [pic]
Η μάνα που ξεχνάει πως να είναι και γυναίκα και φίλη και επαγγελματίας
LIFESTYLE

Ημέρα της Μητέρας: Οι διαφορετικές ευχές της Δέσποινα Βανδή [pic]

Ημέρα της Μητέρας: H Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια διαφορετική φωτογραφία και έναν διαφορετικό τρόπο να ευχηθεί στις μητέρες του κόσμου αυτού.

Ημέρα της Μητέρας: «Χρόνια πολλά στη μάνα», όπως έγραψε και μέσα από το μήνυμά της.

H Δέσποινα πόζαρε διαφορετικά από άλλες μαμάδες που ευχήθηκαν μέσα από τα social media για τη Γιορτή της Μητέρας. Έγραψε και ένα μακροσκελές μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram όπου αναφέρεται σε όλες εκείνες τις μανάδες που καμιά φορά ξεχνούν πως είναι και γυναίκες και φίλες και επαγγελματίες και γκόμενες…

«Χρόνια πολλά στη Μάνα!
Που με τα σωστά και τα λάθη τις θυσίες που μπορεί να κάνει και τις τύψεις που μπορεί να νιώθει δεν πρέπει να ξεχνάει πως συμμετέχει στο δυσκολότερο έργο της ζωής «να μεγαλώσει ευτυχισμένους ενήλικες»!

Που θα ξέρουν να αγαπούν τον εαυτό τους και το διπλανό τους, να σέβονται,να έχουν αξίες,ιδανικά,στόχους,αλληλεγγύη και το δικαίωμα να ανατρέψουν τις δικές μας πεποιθήσεις με τις οποίες μοιραία συμπορευόμαστε ώστε να ανακαλύψουν τη δική τους αλήθεια για να αποδώσουν το νόημα της δικής τους ύπαρξης!

Χρόνια πολλά Μάνα που σίγουρα πολλές φορές ξεχνάς πως είναι να είσαι γυναίκα, γκόμενα,φίλη,κόρη,επαγγελματίας,ξέγνοιαστη!
Για σένα που πασχίζεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλα αυτά για τον απώτερο σκοπό της μητρότητας που επέλεξες να υπηρετήσεις να ξέρεις είσαι σημαντική!
Κι ας θεωρούνται κάποια πράγματα αυτονόητα! Ε λοιπόν δεν είναι!».

Read more