Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΪ – Τι εκπομπή θα παρουσιάζει; [vid]
Σε νέους ρόλους και νέες περιπέτειες
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΪ – Τι εκπομπή θα παρουσιάζει; [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αφού σχεδόν επιβεβαιώθηκε ότι αποχωρεί από το Star και το GNTM ήρθε και το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΙ την προηγούμενη σεζόν, που υπήρξε coach στο GNTM και είναι μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είχε δημιουργήσει εξ αρχής ερωτήματα για το αν θα ακολουθήσει και το γνωστό μοντέλο.

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Ηλιάνα είναι οριστικά εκτός Star, ενώ υπέγραψε επίσημα το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ για ένα χρόνο, το οποίο θα αφορά σε δύο εκπομπές. Η πρώτη εκπομπή θα είναι μουσικού περιεχομένου και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με την Ηλιάνα να είναι η παρουσιάστρια του project, ενώ αρχικά η παρουσίαση της εκπομπής προοριζόταν για τον Σάκη Ρουβά.

Η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα ξένο project το οποίο έχει σχέση με αυτό που ξέρει καλά και αγαπάει, δηλαδή τη μόδα.

Όσον αφορά το GNTM έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με επικρατέστερες τις Δούκισσα Νομικού και Ροζάνα Γεωργίου. Η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou είναι περιζήτητο μοντέλο στο εξωτερικό, γεννημένη το 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα Ελληνα με καταγωγή από το Μεσολόγγι .

Read more