Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συμβουλές για να χάσεις τα κιλά της καραντίνας [pics]
10 λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συμβουλές για να χάσεις τα κιλά της καραντίνας [pics]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κάθεται λεπτό. Γυμνάζεται, μαγειρεύει και μας δίνει συμβουλές για να έχουμε ένα κορμί σαν το δικό της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Της αρέσει να μοιράζεται μυστικά ομορφιάς και διατροφής. Πολύ συχνά μάλιστα ανεβάζει βίντεο που μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτήν τη φορά επέλεξε να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω του intsagram και της εφαρμογής Q&A, για το πως διατηρεί τη σιλουέτα της εν μέσω καραντίνας, το πρόγραμμα γυμναστικής της και τη διατροφή που ακολουθεί. Νομίζουμε ότι μας βοήθησε πολύ!

Μια από τις ερωτήσεις μάλιστα, αναφερόταν ακριβώς σε αυτό: «Τώρα εν μέσω καραντίνας τι άλλαξες στη διατροφή σου για να μην πάρεις παραπάνω κιλά;»

Έτσι λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να απαντήσει και είπε: «Θα απαντήσω σε αυτό πρώτα που είναι επίκαιρο. Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε μέσα (σπιτικό εννοώ τα γνωστά και αγαπημένα μεσογειακά μας φαγητά) και είδα μεγάλη διαφορά και στο σώμα και στο δέρμα μου αλλά και στην διάθεσή μου!».

Δείτε και τις υπόλοιπες απαντήσεις στις εικόνες που ακολουθούν.

Read more