Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχεται την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά [vid]
Η κόντρα με τη Βίκυ Καγιά δεν ήταν στη φαντασία μας
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχεται την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για το GTNM και τα μελλοντικά της σχέδια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Alpha.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».

Όσον αφορά στο GNTM η Ηλιάνα παραδέχεται ότι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά δεν ήταν και η καλύτερη, «Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας», «το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι», δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όταν ρωτάται αν όντως δεν είχε καλές σχέσεις με την Βίκυ Καγιά, εκείνη το παραδέχεται χωρίς περιστροφές:

«Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά».

Read more