Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή και οι πιθανοί συνεργάτες
Έτοιμη για νέες προκλήσεις
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή και οι πιθανοί συνεργάτες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά από τα σενάρια και τις διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι ο κάθε ένας βρήκε τον δρόμο του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο πλέον θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας στον Alpha, μετά την αποχώρηση της από το GNTM και το Star.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς το παρόν κάνει ολιγοήμερες διακοπές στα Κουφονήσια με τη μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οι προετοιμασίες για την εκπομπή δεν σταματούν. Πολλά είναι μάλιστα τα ονόματα που ακούγονται σχετικά με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Η εκπομπή που θα αναλάβει το μοντέλο θα είναι μια ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται την ώρα που μέχρι και φέτος μεταδιδόταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Το πρωί του Σαββάτου (20/6), μέσα από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο Αλέξης Μίχας παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ λέγοντας πως υπάρχει μια περίπτωση κάποιοι από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη να μετακομίσουν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ενώ ανέφερε και δύο ονόματα άλλων προσώπων που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αυτά τα πρόσωπα δεν είναι άλλα από τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα και την ηθοποιό Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ τα πρώτα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τα μέσα Ιουλίου και μετά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών καθώς την ήθελαν σχεδόν όλα τα κανάλια, με το εντυπωσιακό μοντέλο να γίνεται πλέον παρουσιάστρια και βάζει πλώρη για τη μεσημβρινή ζώνη.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη».

Read more