Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας είπε πως γνωρίστηκαν με τον Snik [vid]
Για τον αγαπημένο της Snik είπε τα καλύτερα
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας είπε πως γνωρίστηκαν με τον Snik [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μια αγαπημένη στιγμή κάθε ζευγαριού είναι η ιστορία της γνωριμίας τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τον σύντροφό της και τον τρόπο που ήρθαν κοντά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Εκτός από τα επαγγελματικά της, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Snik.

Η Ναταλία Γερμανού ήθελε να μάθει πως γνωρίστηκαν με τον αγαπημένο της. «Πώς με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα», είπε γελώντας η Ηλιάνα.

Και προσέθεσε πως «μου άρεσε από πριν και για αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ τον σπόρο μου…».
Όσο για το πρώτο τους ραντεβού, «μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τη μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο».

«Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρης νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το λύνεις το πρόβλημα», ανέφερε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σχέση της.

«Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον», εξέφρασε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια.

Η πρώην κριτής του Greece Next Top Model μίλησε όμως και για την επικαιρότητα, σχετικά με τις καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές. Δήλωσε πως είναι καιρός να ανοίξουν τα στόματα για περιπτώσεις παρενοχλήσεων ή βίας στον εργασιακό χώρο διότι μια συντονισμένη προσπάθεια είναι πάντα πιο ισχυρή από τις μεμονωμένες.

Read more