Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωάννα Μαλέσκου: Ένα σχόλιο που πήρε μεγάλες διαστάσεις [vid]
Στιλιστικές επιλογές και fashion police
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωάννα Μαλέσκου: Ένα σχόλιο που πήρε μεγάλες διαστάσεις [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωάννα Μαλέσκου: Οι δύο παρουσιάστριες έχουν μπλεχτεί σε μια ανταλλαγή δηλώσεων με αφετηρία ένα σχόλιο που ειπώθηκε στην εκπομπή της Ηλιάνας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωάννα Μαλέσκου: Ένα σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για μια στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου, έγινε η αφορμή για εκατέρωθεν δηλώσεις και σχόλια.

Την Παρασκευή η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Love it» στα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή της με ανοιχτό ντεκολτέ στην εκπομπή  «Pop Up». Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε πως δέχτηκε «μια προσβλητική και σεξιστική επίθεση» από την εκπομπή και στάθηκε περισσότερο στο κομμάτι των γυναικών της εκπομπής που σχολίασαν την εμφάνισή της.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη 5 και 6 Οκτωβρίου ήρθε η ώρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να απαντήσει σε αυτά που ειπώθηκαν από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open συνάντησε την παρουσιάστρια του «Pop Up» η οποία αναφέρθηκε και στα παραπάνω σχόλια. «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και συνέχισε σχετικά με το φίλτρο blur που είχε τοποθετηθεί στο στήθος της Μαλέσκου, «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι». «Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρήση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι», επανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου. «Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα. Ε, δεν θα ζητήσω και συγγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

Σήμερα, η Ηλιάνα ξαναμίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και την Μαρία Κοκολάκη αυτή τη φορά, σχολιάζοντας μια από τα ίδια,

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε και για την έκταση που πήρε και από το κανάλι του ΣΚΑΪ η διαφορά της με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι».

Πέραν όλων των μικρών και μεγάλων, των ανούσιων και σημαντικών που έχουν ακουστεί από τις δύο πανέμορφες παρουσιάστριες αυτές τις ημέρες, η ουσία είναι ότι σήμερα, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί τι φοράει και πως το φοράει ο κάθε ένας από εμάς και φυσικά, δεν θα έπρεπε κάτι τέτοιο να γίνεται αντικείμενο δημόσιου σχολιασμού.

Read more