Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση στη Βίκυ Καγιά – «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο» [vid]
Το θέμα δείχνει να έχει τελειώσει για την όμορφη Ηλιάνα
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση στη Βίκυ Καγιά – «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο» [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντιπαράθεση συνεχίζεται.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τη σχέση της με την Ηλιάνα και την Έλενα ήρθε και η αντίστοιχη απάντηση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν έμεινε απαθής και απάντησε με τη σειρά της για την «κόντρα» της με τη Βίκυ Καγιά μετά και τις τελευταίες δηλώσεις της για την άλλοτε συνεργάτιδά της.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε πριν από λίγες ημέρες και όταν ερωτήθηκε για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους απάντησε χαρακτηριστικά,

«Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, της αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…

Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή, σου εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω; Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά της, ερωτώμενη για τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά είπε και αυτή τη δική της εκδοχή,

«Τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Ευτυχείτε. Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο. Και αυτό που φτάνει είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει και αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δε νιώθω τίποτα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω».

Read more