Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έστειλα μήνυμα στη Βίκυ Καγιά για καλή επιτυχία» [vid]
Βλέπει το GNTM και δεν έχει δημιουργήσει αυτή κόντρα με κανέναν
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έστειλα μήνυμα στη Βίκυ Καγιά για καλή επιτυχία» [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για όλα στην κάμερα του «Πρωινού».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για την καινούρια της εκπομπή αλλά και για το GNTM μίλησε η παρουσιάστρια του Pop Up στην κάμερα του «Πρωινού».

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι στην εκπομπή της Ηλιάνας επίκεινται αλλαγές στην ώρα και το περιεχόμενο -λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν όμως  κατηγορηματική. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, η παρουσιάστρια ανέφερε,

«Εσείς τα διαβάζετε, εμένα δεν μου τα έχει πει κανένας, οπότε δεν ξέρω. Αλλαγές κάνουμε στην εκπομπή, αυτό είναι αλήθεια και το βλέπουμε όλοι, αλλά αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται. Έχει να κάνει με την μέρα, με τον καιρό, βλέπεις τι σου ταιριάζει και τι δεν σου ταιριάζει, μαθαίνεις… Πράγματα θα αλλάξουν γιατί πιστεύουμε κι εμείς ότι χρειάζεται».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και για όσα γράφονται για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά. «Δεν έχω προκαλέσει καμία κόντρα εγώ, γιατί δεν το έχω προκαλέσει, οπότε δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έκταση πήρε γιατί το GNTM είναι ένα show που αγαπήθηκε, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα.

Αποκάλυψε επίσης, πως έστειλε μήνυμα στη Βίκυ Καγιά για το GNTM, 

«Με τη Βίκυ Καγιά μίλησα στο τρέιλερ που της έστειλα μήνυμα για καλή επιτυχία και καλή αρχή».

Για το εάν ξεχώρισε κάποιον διαγωνιζόμενο στο GNTM και εάν το παρακολουθεί, απάντησε ότι φυσικά και το παρακολουθεί και ότι τα πραγματικά φαβορί θα αρχίσουν να φαίνονται μέσα στον διαγωνισμό όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Read more