Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο επόμενο GNTM [pic]
Αποχαιρετά και αυτή το GNTM
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο επόμενο GNTM [pic]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το όμορφο μοντέλο και κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας GNTM επιβεβαίωσε με τον τρόπο της ότι δεν θα συμμετέχει στον επόμενο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τον τελευταίο καιρό ακούγονται αρκετά για το εάν θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του GTNM 3 που θα δούμε και πάλι από τη συχνότητα του Star Channel, μετά και από την απομάκρυνση της Έλενας Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου η οποία ήταν μέλος του GNTM και είναι και μάνατζερ της ίδιας της Ηλιάνας και πολλοί το θεωρούσαν λογικό να μην συμμετέχει ούτε και αυτή.

Πρόσφατα, η Χριστοπούλου μπήκε και σε μια διαδικασία να μιλήσει η ίδια και η Βίκυ Καγιά για την μεταξύ τους σχέση, ακολούθησαν κάποια unfollow στο Instagram και σε όλα αυτά η Ηλιάνα απλά ανέφερε πως η ίδια γνωρίζει πως αποτελεί ακόμα κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Έγινε όμως κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα πως η Ηλιάνα είναι πλέον εκτός GNTM. Βλέπεις στο cv του προφίλ της στο Instagram, που απαριθμεί περισσότερους από 500.000 followers, η Παπαγεωργίου δήλωνε κριτής του GNTM.

Αυτό άλλαξε και η αναφορά στο GNTM δεν υπάρχει καθόλου.

Read more