Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκλεισε στον Alpha – Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που της πρότειναν [vid]
Το επαγγελματικό της μέλλον φαίνεται να μας απασχολεί
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκλεισε στον Alpha – Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που της πρότειναν [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Από ότι φαίνεται η όμορφη Ηλιάνα θα συνεργαστεί με το κανάλι του Alpha.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι συζητήσεις πολλές στις πρωινές εκπομπές για το τι θα κάνει από εδώ και εμπρός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έστι ενώ κυκλοφόρησε έντονα ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ το ρεπορτάζε της εκπομπή το «Πρωινό» μας είπε άλλα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε: «Είναι οριστική η συμφωνία της Ηλιάνας με τον Alpha. Επειδή της είχε γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ως σωστή επαγγελματίας ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΚΑΪ και τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί τους. Της είχε προταθεί να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή μόδας, η οποία θα ξεκινούσε μετά τις γιορτές και θα προβαλλόταν στην απογευματινή ζώνη και να είναι κριτής στο Masked Singer. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, θα είναι στον Alpha».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την πρόταση που της έκαναν συμφώνησε με τον Alpha και μάλιστα όπως θα ακούσετε, τις διαπραγματεύσεις έκανε η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για την εκπομπή που αναλαμβάνει -και μένει να φανεί- είναι το νέο ριάλιτι που ενέταξε στο πρόγραμμά του το κανάλι, το The Bachelor, και όχι κάποια εκπομπή μόδας.

Read more