Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε νέο κούρεμα θυσιάζοντας το μάκρος των μαλλιών της [pic]
Όποια αλλαγή και να κάνει είναι πανέμορφη
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε νέο κούρεμα θυσιάζοντας το μάκρος των μαλλιών της [pic]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η όμορφη παρουσιάστρια ξεχωρίζει και για τα υπέροχα μαλλιά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο έχει όμορφα μακριά μαλλιά που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Ως μοντέλο, φροντίζει να είναι υγιή και λαμπερά γιατί είναι ένα σημαντικό εργαλείο της δουλειά της. Και όσο την γνωρίζουμε εμείς μέσα από την τηλεόραση δεν την έχουμε δει να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Στο περσινό GNTM την είδαμε να κόβει αφέλειες που έφταναν λίγο πιο κάτω από το ύψος των φρυδιών της, ενώ μέσα στο 2020 υιοθέτησε το hair trend των layers. Τώρα φαίνεται για να υποδεχτεί ανανεωμένη τη νέα χρονιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να τολμήσει μία μεγαλύτερη αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της.

Η πρόταση του κομμωτή της και celebrity hairstylist, Πάνου Παπανδριανού, ήταν να φιλάρει τα μαλλιά της κόβοντάς τα  αρκετά πιο κοντά, με το νέο μήκος να φτάνει μέχρι τους ώμους της. Φρέσκαρε μάλιστα, και τις αφέλειές της αποχαιρετώντας το ένα ενιαίο μήκος στα μαλλιά της.

Αμέσως, τα μαλλιά της απέκτησαν περισσότερο όγκο και κίνηση, χαρίζοντας στην Ηλιάνα μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Για του λόγου το αληθές η Ηλιάνα ανέβασε ένα story από τη διαδικασία αλλά δεν μας έχει δείξει ακόμα το τελικό αποτέλεσμα.

Αναμένουμε σύντομα στα social αλλά και στην εκπομπή να δούμε καλύτερα το νέο της look. Πάντως ότι και να κάνει αυτό το κορίτσι είναι δροσερή και πανέμορφη!

Read more