Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είμαι διάδοχος κανενός – Οι τηλεοπτικές ζώνες δεν ανήκουν σε κανένα [vid]
Μια εκπομπή για τις γυναίκες που τόσο αγαπάει
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είμαι διάδοχος κανενός – Οι τηλεοπτικές ζώνες δεν ανήκουν σε κανένα [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επίσημη παρουσίαση για την ένταξη της στο δυναμικό του Alpha.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε για όλα όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό, στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά».

Σε ερώτηση αν θα είναι η διάδοχος της Ελένη Μενεγάκη η Ηλιάνα απάντησε όσο πιο ειλικρινά μπορούσε, «Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν, μας αγκαλιάζουν με τον καιρό, οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα πρότζεκτ καινούριο επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν.

Δεν με έχει τρομάξει καθόλου αυτό που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της, έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια, φανταστική πορεία. Κανείς δεν παίρνει την θέση της».

«Δεν γνωρίζω ακόμα ακριβώς ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι. Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, πολύ διαφορετικές είναι η αλήθεια, είναι πάρα πολύ τιμητικό. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου».

Όσον αφορά το GNTM η Ηλιάνα ανέφερε, «Έφυγα από το GNTM για να είμαι στον Alpha. Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του για μένα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους στην εκπομπή για να σου πω αν καλούσα την Βίκυ Καγιά», ενώ για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον SNIK μας είπε, «Μόλις συγκατοικήσαμε με τον Δημήτρη, δεν υπάρχει άλλο επόμενο βήμα».

Read more