Ίδρυμα Νιάρχος: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με Φοίβο Δεληβοριά
Απόψε το διαδικτυακό πάρτι του ΚΠΙΣΝ με τον Φοίβο Δεληβοριά
LIFESTYLE

Ίδρυμα Νιάρχος: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με Φοίβο Δεληβοριά

Ίδρυμα Νιάρχος: Την Τρίτη στις 19.00 φωταγωγείται το ΚΠΙΣΝ κάνοντας ένα μεγάλο διαδικτυακό πάρτι με τον Φοίβο Δεληβοριά και την παρέα του.

Ίδρυμα Νιάρχος: Η έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου κάνει την επίσημη της πρεμιέρα μέσα στις οθόνες μας.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού ζωντανεύει από σήμερα. Η λαμπερή γιορτή θα έχει οικοδεσπότης τον Φοίβο Δεληβοριά που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν απόψε και χαρίζουν τη λάμψη τους στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα θεόρατα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του ΚΠΙΣΝ, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Όλοι μαζί θα γιορτάσουν τον ερχομό των πιο διαφορετικών Χριστουγέννων της πρόσφατης ιστορίας με μια συναυλία που θα δώσει το έναυσμα για να ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ. Συντονιστείτε!

Τα Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ θα περιλαμβάνουν συναυλίες, θέατρο εργαστήρια και αλλαγή χρόνου, όλα διαδικτυακά σε ένα πρόγραμμα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Read more