Η Xρυσή Oλυμπιονίκης που δούλευε στα μπουζούκια [vid]
Δύσκολος ο αγώνας προς την κορυφή
LIFESTYLE

Η Xρυσή Oλυμπιονίκης που δούλευε στα μπουζούκια [vid]

Έκανε σκληρές προπονήσεις και παράλληλα εργαζόταν για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο για μια διάκριση.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδα στον ΑΝΤ1 πως είχε αναγκαστεί κάποτε να δουλέψει ως σερβιτόρα στα μπουζούκια που εμφανιζόταν ο Στέλιος Ρόκκος.

Το να δουλεύει ένας Έλληνας αθλητής παράλληλα με τις προπονήσεις του είναι κάτι συνηθισμένο καθ’ ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι εύκολος. Εκτός από τις καθημερινές ανάγκες ένας αθλητής πρέπει να καλύψει τα έξοδα του κατάλληλου ρουχισμού, της σωστής διατροφής, αλλά και των γυμναστηρίων.

«Το πιο δύσκολο στην καριέρα μου ήταν να πάρω απόφαση να ξαναρχίσω αθλητισμό το 2002. Το “παλτό” που “έτρωγα” που δούλευα και γυμναζόμουν και κοιμόμουν δυο ώρες για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά. Δούλευα κρυφά από τον προπονητή μου. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια. Έχω δουλέψει σέρβις στον Στέλιο Ρόκκο “100 χρόνια πριν”. Το ξέρει ο Στέλιος, γελάμε πάρα πολύ», είπε η Φανή Χαλκιά.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε και για τα παιδιά της αλλά και για το τι συνέβη όταν είχε μείνει έγκυος με τα παραπανίσια κιλά:

«Γενικά παίρνω πολλά κιλά στις εγκυμοσύνες, δεν προσέχω. Στον Πέτρο είχα πάρει 32 και στον Κωνσταντίνο 20. Στην τελευταία εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά, ήμουν φανταστικά και έρχεται η καραντίνα και παίρνω συν 6. Το μωρό είναι πολύ ήσυχο. Έπινε γάλα και κοιμόταν και έτσι ο μεγάλος μου γιος το είχε λίγο σαν κούκλα στην αρχή.

Ούτε η μαμά μου δεν μου το είχε να κάνω δύο παιδιά. Γιατί είχε ξεκινήσει να λέει “κάνε ένα παιδί” και της έλεγα “κάνε εσύ”. Προκύπτουν τα πράγματα. Θα το πούμε Κωνσταντίνο, το όνομα του μπαμπά μου. Το Πέτρος είναι το όνομα του μπαμπά του Λούη. Με τον άντρα μου είμαστε λίγο καιρό μαζί για όλα αυτά που έχουμε κάνει και τα παιδιά. Νομίζω τον χειμώνα που μας έρχεται να κλείσουμε 3 χρόνια. Έμεινα έγκυος πάρα πολύ γρήγορα, οπότε όταν κλείσαμε χρόνο είχαμε ένα παιδί που ήταν 3 μηνών. Δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Μου έχει κάνει πρόταση, έχω δεχτεί. Μου την έκανε την πρώτη Πρωτοχρονιά που ήμασταν μαζί, που είχαμε ήδη παιδί βέβαια.

Το είχε οργανώσει. Ήταν ωραία. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που φανταζόμουν ποτέ το νυφικό. Έλεγα ότι θα είμαι με έναν άντρα θα τον λατρεύω, αλλά θα μένουμε σε διαφορετικά σπίτια να μην βαριόμαστε. Του το είπα, το είχα σκεφτεί. Μου είπε: “Καλά αγάπη μου, άμα θες μένουμε και σε χωριστά σπίτια”. Αλλά εντάξει δεν είναι καταπιεστικός, οπότε αντέχω. Μου αρέσει κιόλας!».

Read more