Η συγκίνηση του Πύρρου Δήμα για τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του [vid]
Ακόμα και οι ολυμπιονίκες δακρύζουν
LIFESTYLE

Η συγκίνηση του Πύρρου Δήμα για τις τελευταίες στιγμές της γυναίκας του [vid]

Πύρρος Δήμας: Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του, την Αναστασία και πόσο γενναία πάλεψε.

Πύρρος Δήμας: O χρυσός μας ολυμπιονίκης ανοίγει την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και περιγράφει μια ζωή γεμάτη θριάμβους, επιτυχίες, αποθέωση αλλά και αγωνίες, απογοητεύσεις και μεγάλες απώλειες.

Ο Πύρρος Δήμας έχασε τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Αναστασία, ακριβώς δυο χρόνια πριν, που έφυγε χτυπημένη από τον καρκίνο. Μια αρρώστια που την πολέμησε έως το τέλος, δίνοντας δύναμη, όπως έκανε πάντα, σε όλη την οικογένεια.

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε και σε μια στιγμή που είχαν οι δυο τους μετά το χειρουργείο: «Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή που θα προβληθεί στις 7 Ιουνίου.

Read more