Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Φίλιππου Πλιάτσικα στη συναυλία του μπαμπά της [pic]
Πατέρας και κόρη μοιάζουν πολύ
LIFESTYLE

Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Φίλιππου Πλιάτσικα στη συναυλία του μπαμπά της [pic]

Φίλιππος Πλιάτσικας: Το αγαπημένο συγκρότημα των Πυξ Λαξ πραγματοποίησε μια καλοκαιρινή συναυλία, το βράδυ της Πέμπτης, στην Τεχνόπολη.

Φίλιππος Πλιάτσικας: Εκτός από τους φίλους του συγκροτήματος που γέμισαν τον συναυλιακό χώρο ήταν μαζί και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Πυξ Λαξ για άλλη μαι φορά μετέφεραν το κοινό με τη μουσική τους σε αναμνήσεις που έχουν χτιστεί εδώ και 30 χρόνια, παράλληλα με την πορεία τους. Η καλοκαιρινή συναυλία που πραγματοποίησε το αγαπημένο συγκρότημα το βράδυ της Πέμπτης, στην Τεχνόπολη είχε πολύ κόσμο. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνσταντίνα. Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που βλέπουμε μπαμπά και κόρη μαζί σε κάποια εκδήλωση.

Απλώς τώρα πια η 15χρονη κόρη του τραγουδιστή, έχει γίνει σχεδόν κοπέλα και παρακολουθεί τις συναυλίες του μπαμπά της. Για την ημέρα επέλεξε ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι κι ένα t-shirt με στάμπα. Μια εμφάνισή ροκ που ταίριαζε φυσικά με το στυλ του πατέρα της.

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα ακολουθεί τη μόδα και έχει υιοθετήσει το κοντό καρέ στα μαλλιά της και είναι ξεκάθαρο ότι μοιάζει πολύ με τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Άλλωστε του έχει μεγάλη αδυναμία και περνά πολύ χρόνο μαζί του μετά το διαζύγιό του με τη μαμά της, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Read more