Η Lady Gaga τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden και ο κόσμος ανατριχιάζει [vid]
Με το χέρι ψηλά και μεγάλη συγκίνηση τραγούδησε για τη χώρα της
LIFESTYLE

Η Lady Gaga τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden και ο κόσμος ανατριχιάζει [vid]

Lady Gaga: Η φωνητική δύναμη της Lady Gaga σημάδεψε τη μεγάλη στιγμή της δημοκρατίας και τη συνόδευσε σε μια νέα εποχή.

Lady Gaga: Η pop star ανέβηκε στη σκηνή την Τετάρτη 20/1 κατά την ορκωμοσία του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις.

Η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ερμήνευσε το «The Star-Spangled Banner» στο Καπιτώλιο καθώς όλο το έθνος παρακολούθησε με συγκίνηση, ακριβώς δύο εβδομάδες αφότου οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν στον χώρο του Καπιτωλίου, προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ατόμων.

Η γεμάτη συγκίνηση και ένταση φωνή της Gaga συγκίνησε το έθνος. Φορώντας ένα στενό μαύρο, μακρυμάνικο πουκάμισο στολισμένο με μια χρυσή καρφίτσα, σε σχήμα περιστεριού και από κάτω μαι εντυπωσιακή κόκκινη φούστα, η σταρ τραγούδησε τον εθνικό ύμνο κρατώντας ένα χρυσό μικρόφωνο.

Σήκωσε μάλιστα το αριστερό της χέρι στη λέξη «περήφανα», δυνατά σε μια γροθιά ενώ στο τέλος της ερμηνείας της, όπως πολύ συχνά κάνει, ξέσπασε διακριτικά σε κλάματα.

Πριν την ερμηνεία της συνομίλησε λίγο με τον Μπάιντεν και την Χάρις πριν πάρει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τον ύμνο. «Το να τραγουδήσω τον Εθνικού μας Ύμνο για τον Αμερικανικό Λαό είναι τιμή μου. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια μιας τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής – μεταξύ POTUS 45 και 46. Για μένα, αυτό έχει μεγάλη σημασία», ανέφερε η Gaga λίγο πριν από την παράσταση.

«Η πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσουμε το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να παθιαστούμε για ένα μέλλον όπου θα εργαζόμαστε μαζί με αγάπη. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη γη».

Πριν από την ορκωμοσία της Τετάρτης, η Gaga είχε επίσης, ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl 50 το 2016.

Μετά την παράσταση της Gaga, η Τζένιφερ Λόπεζ – φορώντας ένα άσπρο σύνολο- τραγούδησε το «This Land Is Your Land», προσφέροντας ένα μήνυμα στους θεατές στα ισπανικά και ενσωματώνοντας στίχους από το επιτυχημένο σινγκλ της «Let’s Get Loud» για να κλείσει το τραγούδι.

Read more