Το respect της Φαίης Σκορδά στην Ελένη Μενεγάκη [vid]
Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και είπε τα καλύτερα
LIFESTYLE

Το respect της Φαίης Σκορδά στην Ελένη Μενεγάκη [vid]

Φαίη Σκορδά Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου η αγαπημένη Ελένη του τηλεοπτικού κοινού, αποχαιρετά τους τηλεθεατές της με μια δύσκολη και γεμάτη συγκίνηση εκπομπή.

Φαίη Σκορδά Ελένη Μενεγάκη: Μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση και 15 στον Alpha, ήρθε η ώρα να πει το δικό της «αντίο» στους τηλεθεατές. Το εάν θα είναι προσωρινό, ή όχι είναι μια δική της απόφαση που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη όλες αυτές τις ημέρες είναι εμφανής σε κάθε εκπομπή της, λίγο από αυτά που ακούει από καλεσμένους και συνεργάτες λίγο από αυτά που θυμούνται όλοι μαζί. Φυσικά όλες  οι εκπομπές τύπου lifestyle έχουν ασχοληθεί με το θέμα των ημερών, όπως και η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

Από το πλατό της εκπομπής «Ελένη» αναμένεται να περάσουν σήμερα παλιοί της συνεργάτες όπως οι Παύλος Σταματόπουλος, Μάνος Μαγιάτης, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί ακόμα. Ακόμα και η τελευταία ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram στο κλείσιμο της Τρίτης 30 Ιουνίου γέμισε με σχόλια από του φανς της που εξέφραζαν πόσο θα τους λείψει.  «Αναρωτιέμαι, θα κοιμηθώ απόψε;» έγραψε η παρουσιάστρια.

Και η ίδια όμως η Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη. «Τηλεοπτικά, συναδελφικά είναι από τις μοναδικές περιπτώσεις στη Ψυχαγωγία που βλέπεις ότι ποτέ δεν “έτσουξε” μπροστά στις κάμερες, απέναντι στον τηλεθεατή, σε κανένα. Αυτό για μένα είναι αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό και είναι star», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

«Το να κάνεις μια επιτυχία για μία χρονιά ή δυο ή τρεις ή μέσω ενός project δεν σημαίνει κάτι. Το να κοιτάς τον κόσμο στα μάτια και να ξέρεις ότι “εγώ και στα υψηλά νούμερα και στα λιγότερα νούμερα, και στα προσωπικά τα καλά και στα προσωπικά μου τα δύσκολα κρατάω μία σταθερά που σημαίνει σέβομαι τον απέναντί μου” για μένα είναι νούμερο ένα. Δεν μπορείς συναδελφικά να μην εκτιμάς που χάραξε και αυτή τη διαδρομή. Αν φύγει η Μενεγάκη και έρθουν όλοι οι άλλοι και το πάνε τελείως αλλού, εμένα με στεναχωρεί» πρόσθεσε.

Read more