Η Ελληνίδα ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και πέρασε τα Χριστούγεννα Μόνη στο σπίτι – Δείτε το βίντεο που ανέβασε
Ανυπομονεί να δει ξανά τους δικούς της
LIFESTYLE

Η Ελληνίδα ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και πέρασε τα Χριστούγεννα Μόνη στο σπίτι – Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Λίλα Μπακλέση: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό μέσω του Instagram της

Λίλα Μπακλέση: Όπως υπογράμμισε, τώρα νιώθει καλά και γι’ αυτό το λόγο μπόρεσε να ετοιμάσει το συγκεκριμένο χιουμοριστικό βιντεάκι.

Την ηθοποιό έχουμε δει σε πολλές σειρές με πιο χαρακτηριστικό τον ρόλο της στη σειρά του ANT1 «Ταμάμ».

Η Λίλα Μπακλέση πλέον αισθάνεται καλά και περιμένει να περάσουν οι 14 μέρες προκειμένου να ξανασμίξει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.  Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της έφτιαξε μάλιστα, και cinnamon rolls!

«COVID ALERT

Αυτό το βίντεο το γύρισα, προ παραμονή Χριστουγέννων. Και ήθελα να το ανεβάσω πιο νωρίς αλλά δεν είχα καθαρό μυαλό για να το μοντάρω. Όλες αυτές τις μέρες που ήμουν μόνη μου, κλεισμένη στο άδειο σπίτι των κουμπάρων μου, ένα από τα πράγματα που με έκανε να νιώθω λίγο καλύτερα ήταν το χιούμορ. Και φυσικά οι βιντεοκλήσεις με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που περνάω τα Χριστούγεννα μόνη μου, και νομίζω δεν θα τα ξεχάσω ποτέ τα φετινά. Ευτυχώς είμαι πλέον τελείως καλά και αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το περίεργο βιντεάκι που όταν το γύρισα, έφυγε λίγο το μυαλό μου από τη μιζέρια της κατάστασής μου και ένιωσα πολύ καλύτερα. Η σκέψη μου σε όλους εσάς που είστε μόνοι σας αυτές τις μέρες και σε εσάς που παλεύετε με τον κορονοϊό. Τα cinnamon rolls δεν βγήκαν πολύ καλά είναι η αλήθεια, αλλά δεν έχει σημασία! Εγώ τα στήριξα!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!

Εις το επανιδείν!!»

Read more