Η Drew Barrymore φωτογραφίζεται από την 7χρονη κόρη της για τους Sunday Times [pics]
Η φωτογράφιση από την κόρη της
LIFESTYLE

Η Drew Barrymore φωτογραφίζεται από την 7χρονη κόρη της για τους Sunday Times [pics]

Drew Barrymore: Η φωτογράφηση της 45χρονης ηθοποιού για το Style των Times, είχε προγραμματιστεί για πριν την πανδημία.

Drew Barrymore: Μέσα στι συνθήκες αυτές η Drew Barrymore αντί να αναβάλλει ή να ακυρώσει τη φωτογράφιση σκέφτηκε να κάνε κάτι διαφορετικό. «Σίγουρα τα πράγματα παραδοσιακά δεν γίνονται έτσι, αλλά εγώ βλέπω αυτές τις μέρες ως μία ευκαιρία να κάνω τα πάντα διαφορετικά. Οι Sunday Times μου έστειλαν μία τσάντα γεμάτη με κάμερες- έγχρωμες και ασπρόμαυρες- και πολλά φιλμ!». Και ποιος ανέλαβε τον ρόλο του φωτογράφου; Η κόρη της Olive!

Το παρασκήνιο αυτής της πρωτοβουλία έχει λοιπόν, ως εξής, με βάση τις περιγραφές της ηθοποιού: «Ακολουθεί ο διάλογος ανάμεσα σε μένα και την κόρη μου… -Εγώ: Olive, θα βγάλεις φωτογραφίες για το ST. Style; Είναι για ένα περιοδικό για το οποίο οι άνθρωποι παλεύουν χρόνια για να φωτογραφήσουν. -Olive: Γιατί ζητάς από μένα μαμά να σε φωτογραφήσω; Και ποιος το κάνει συνήθως; -Εγώ: Ένας φωτογράφος. Αλλά τώρα, ο κόσμος είναι ένα τρελό μέρος. Τα πάντα είναι μία ευκαιρία να γίνουν τα πράγματα διαφορετικά! Οπότε τι λες; Θες να γίνεις η φωτογράφος μου; -Olive: Είναι τιμή μου. Μ’ αρέσει να τραβάω φωτογραφίες, οπότε σ’ ευχαριστώ. -Εγώ: Υπόσχεσαι να μην με τραβάς από κάτω. -Olive: Ναι. Και τότε δεν θα φαίνεται ότι έχεις μεγάλο πηγούνι. -Eγώ: Ωχ όχι, ανησυχώ μήπως φαίνομαι σαν να μην έχω καθόλου πηγούνι!».

«Και κάπως έτσι», συνεχίζει η Barrymore, με τη βοήθεια της Christy Doramus, μιας συνεργάτιδός μου, την πρώτη μέρα πήγαμε στην παραλία την ώρα που έδυε ο ήλιος, κουβαλώντας μαζί μας μία τσάντα γεμάτη ρούχα που είχε στείλει το περιοδικό. Άλλαξα στην άμμο κοιτώντας αν βρισκόταν κανείς γύρω μας. Δεν υπήρχε ψυχή. Ο κόσμος είναι πολύ ήρεμος αυτή τη στιγμή και μπορείς να το νιώσεις. Τη μία στιγμή νιώθεις ερημιά και την άλλη σού φαίνονται όλα σαν παιδική χαρά».

Το αποτέλεσμα είναι όπως φαίνεται πολύ τρυφερό και ταυτόχρονα πολύ επαγγελματικό, με μοναδικές φωτογραφίες γεμάτες αγάπη.

Read more

LIFESTYLE

Μαρία Μπεκατώρου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που την ήθελε πολύ - «Έχασα 11 κιλά» [vid]

LIFESTYLE

«Μέτριος εγώ - Κάθαρσις»: Οι ηθοποιοί στηρίζουν Σπύρο Μπιμπίλα [pics]

LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: H συγκίνηση για τον Θάνο και οι κατηγορίες για βιασμό [vid]

LIFESTYLE

Ανθή Σαλαγκούδη: Το σοκ της όταν έμαθε για τις δηλώσεις του Περικλή - Τι απάντησε [vid]

LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Γιατί ζήτησε βοήθεια από τους followers της [vid]

LIFESTYLE

Αλέξης Κούγιας: Γιατί έκανε έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι είπε on air [vid]

LIFESTYLE

Bella Kidman Cruise: Η κόρη του Tom Cruise σε μια σπάνια selfie [pic]

LIFESTYLE

Lady Gaga: Μισό εκατομμύριο δολάρια αμοιβή για να βρει τα κλεμμένα σκυλάκια της