Η αλλαγή της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου – Δείτε πως είναι σήμερα [pics]
Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή
LIFESTYLE

Η αλλαγή της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου – Δείτε πως είναι σήμερα [pics]

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Οι αλλαγές στην εμφάνιση μας είναι αναπόφευκτες όσο περνούν τα χρόνια και πρέπει να είναι και αποδεκτές.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Το ίδιο ισχύει και για τα πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία δυστυχώς εκτίθενται περισσότερο.

Η κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είναι μια από αυτές. Ήταν η πρώτη κυρία της χώρας δίπλα στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί, όσοι βρέθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ δύσκολα θα αναγνώριζαν τη Δημήτρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία πήγε στον ιερό ναό για να λάβει τη Θεία Κοινωνία. Την αποκάλυψη της ινγκόγνιτο επίσκεψής της στον ιερό ναό έκανε ο πνευματικός της πατέρας, αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης ο οποίος ανήρτησε φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στο facebook και αναγράφοντας τα εξής:

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, » Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς» ήταν η απάντησή της.Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.»

Ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης υπήρξε ο πνευματικός στον οποίο εξομολογούνταν ο Ανδρέας Παπανδρέου,και είναι γνωστή η κοινωνική και πνευματική προσφορά του.

Read more