Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι αποκαλύψεις για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη και οι συγκίνηση για τους γονείς του [vid]
Συγκινητικές στιγμές για τον παρουσιαστή
LIFESTYLE

Γρηγόρης Γκουντάρας: Οι αποκαλύψεις για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη και οι συγκίνηση για τους γονείς του [vid]

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα.

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση τους, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για τον πατέρα του που δεν είναι στη ζωή πια.

«Η σχέση μας είναι μια ειλικρινής και υγιής σχέση. Είναι τον στήριγμά μου, δεν έχω κανέναν άλλο. Τον αγαπάω βαθιά. Δεν έχω ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες», είπε η Ναταλί Κάκκαβα κρατώντας το χέρι του συζύγου της.

«Μας στεναχωρεί και τους δύο που τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει καθόλου παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε μέσα μας αυτό».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον λυγμό του όταν η συζήτηση ήρθε στο ότι ο γιος του που έχει το όνομα του πατέρα του ρωτάει για τον παππού του.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς κατάφερε να τα βγάλει πέρα στη ζωή του, καθώς ζούσε πολύ δύσκολα οικονομικά, ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία συνεργαζόταν επί 16 χρόνια.

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου.

Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read more