Χάρης Χριστόπουλος: Η Ανίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι [pics]
Το μωρό τους συμπληρώνει την ευτυχία τους
LIFESTYLE

Χάρης Χριστόπουλος: Η Ανίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι [pics]

Χάρης Χριστόπουλος: O γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής και η σύζυγός του έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Χάρης Χριστόπουλος: Εδώ και λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η Ανίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το πρωί της Πέμπης. Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο στο μαιευτήριο Ιασώ και ζυγίζει τρία κιλά. Ο Χάρης Χριστόπουλος αν και ορκισμένος εργένης, είχε παραδεχτεί πριν λίγο καιρό ότι βρήκε στο πρόσωπο της συζύγου του όσα χρειαζόταν για να νιώσει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και εκτός από τον γάμο να γίνει και μπαμπάς.

«Βρήκα τον σωστό άνθρωπο που με ενέπνευσε να γίνω πατέρας και τα έχω κάνει πάνω μου από το γεγονός ότι θα μπορώ να παίρνω αυτό το πλασματάκι στο μπαλκόνι και θα μπορώ να του δείξω τον κόσμο», εξήγησε. Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με την σύζυγό του αφού η ζήλια στη σχέση τους δεν έχει κανέναν χώρο. Αντιθέτως αποκάλυψε πως χαίρεται να είναι ποθητή η γυναίκα του από άλλους άνδρες κι εκείνη να στέκεται στο πλευρό του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 σ’ ένα φωτογραφικό στούντιο. Εκείνη είχε μόλις φτάσει στην Ελλάδα από την Ουγγαρία και ασχολούνταν με το μόντελινγκ, καθώς ακόμα δεν είχε κάνει στροφή στην καριέρα της ως make up artist. «Θα έμενα δύο μήνες στην Ελλάδα, αλλά τη δεύτερη μέρα που ήρθα γνώρισα τον Χάρη. Ήμουν σ’ ένα πρακτορείο και μ’ έστειλαν σε casting σ’ εκείνον. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά ενώ σε όλα τα μοντέλα έδωσαν όρντινο στις 10, σ’ εμένα έγραψαν στις 9. Έφτασα μία ώρα νωρίτερα, μου άνοιξε ο Χάρης, κοιταχτήκαμε και κάτι συνέβη εκείνη τη στιγμή», θυμάται η Ανίτα Μπραντ.

Παντρεύτηκαν μετά από 15 χρόνια , σε μια ρομαντική τελετή, στο «Νησί του Σικελιανού» ή Άγιο Νικόλαο, στην είσοδο της Λευκάδας.

Read more