Γλυκερία: Τα δάκρυα συγκίνησης όταν είδε τον γιο της [vid]
Η συγκινητική στιγμή που είδε τον γιο της να μιλάει για αυτήν
LIFESTYLE

Γλυκερία: Τα δάκρυα συγκίνησης όταν είδε τον γιο της [vid]

Γλυκερία: Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας.

Γλυκερία:  Με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω», μίλησε η τραγουδίστρια για τη ζωή και την καριέρα της.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο γιος της, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, μίλησε για εκείνη, πράγμα που την έκανε να δακρύσει.  Συγκεκριμένα, ο γιος της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε σε βίντεο για τη μητέρα του,

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ό,τι περιλαμβάνει αυτό: τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά».

Ο γιος της ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του καθώς ασχολείται με τη μουσική και, μάλιστα, η Γλυκερία τόνισε:

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει και εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι ακόμα καλύτερη».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε όμως, και για την πρώτη της επαφή με τον χώρο του τραγουδιού. “Με ανακάλυψε ο Καλδάρας. Το πρώτο μου ψευδώνυμο ήταν Γλυκερία Λιβανού” δήλωσε. “Σε μπουάτ γνώρισα και τον σύζυγό μου” πρόσθεσε.

Σε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια η Γλυκερία ανέφερε ότι “μεγάλωσα μόνο με τραγούδι. Στα γλέντια που κάναμε ρεφενέ στη γειτονιά έκανα πάντα τις δεύτερες φωνές. Οι ψαλτάδες και οι παπάδες ήταν οι πρώτοι μου δάσκαλοι. Και ο πατέρας μου ήταν ερασιτέχνης ψάλτης. Το τραγούδι ήταν το πεπρωμένο μου… Το ήξερα”

Read more