Γιώργος Παπαδάκης: Η πρεμιέρα της εκπομπής – Ποιος συνεργάτης νόσησε από κορονοϊό [vid]
28 χρόνια μας λέει την πρώτη καλημέρα από τον ΑΝΤ1
LIFESTYLE

Γιώργος Παπαδάκης: Η πρεμιέρα της εκπομπής – Ποιος συνεργάτης νόσησε από κορονοϊό [vid]

Γιώργος Παπαδάκης: Την πρώτη του καλημέρα για τη σεζόν είπε σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του.

Γιώργος Παπαδάκης: Ο δημοσιογράφος έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τη δύσκολη περίοδο που βίωσαν στην εκπομπή, την περίοδο του lockdown.

«Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορονοϊό. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χριστούλιας είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει».

Ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσιάζει τη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που στοχεύει στην πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Η πρώτη προβολή της εκπομπής έγινε στις 28 Απριλίου του 1992 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για 30η σεζόν, με μικρή διακοπή και αντικατάσταση την περίοδο 2011-2015.

Read more