Γιώργος Νταλάρας: Συγκινήθηκε με τον Μαχαιρίτσα – Μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του [vid]
Μια συνέντευξη με συγκινήσεις και εξομολογήσεις
LIFESTYLE

Γιώργος Νταλάρας: Συγκινήθηκε με τον Μαχαιρίτσα – Μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του [vid]

Γιώργος Νταλάρας: O ερμηνευτής ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Γιώργος Νταλάρας: Με τον Νίκο Χατζηνικολάου έκαναν μια διαδρομή στα 53 χρόνια μουσικής, μίλησαν για τις συνεργασίες που άφησαν εποχή και τους σταθμούς στη ζωή του.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, βγήκε στον αέρα με σύνδεση μέσω skype ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος μόλις ανέφερε το όνομα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, προβλήθηκε ένα βίντεο από το… μακρινό 2000, με τον αείμνηστο καλλιτέχνη να μιλάει τότε για τον Γιώργο Νταλάρα. Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο και οι δύο ερμηνευτές ένιωσαν την απουσία του Λαυρέντη και ο Γιώργος Νταλάρας εμφανώς συγκινημένος είπε:

«Τον άκουσες Διονύση; Τον άκουσες;», ρώτησε ο Γιώργος Νταλάρας με τον Διονύση Τσακνή να απαντάει: «Τον άκουσα Γιώργο μου, νομίζω ότι είναι εδώ δίπλα μου τώρα και τα λέει ή μου κάνει νοήματα από απέναντι».

Μίλησε όμως στη συνέντευξη και για την γυναίκα της ζωής του την Άννα Νταλάρα. «Την Άννα την γνώρισα, διώχνοντάς την από το «Θεμέλιο» γιατί έκανε θόρυβο και κάναμε πρόβα», νομίζω πως η Άννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την Άννα, το έχω ξαναπεί και παλαιότερα. Αν δεν υπήρχε η Άννα, μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση», κατέληξε ο Γιώργος Νταλάρας.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του είπε ότι έχει σφραγίζει την ελληνική μουσική επί δεκαετίες, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε: «Αν υπάρχει αυτή η σφραγίδα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά θα διορθώνω τα γράμματά της μέχρι να βρω το κατάλληλο μελάνι». «Όσο περνούν τα χρόνια, νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα. Γίνομαι πλούσιος στην καρδιά μου και φτωχός στη γνώση μου», κατέληξε ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Read more