Γιώργος Μαυρίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη – Τι δήλωσε [vid]
Νιώθει πολύ καλύτερα
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη – Τι δήλωσε [vid]

Γιώργος Μαυρίδης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για αυτόν και τη σύντροφό του που νοσηλευόταν με συμπτώματα κορονοϊού.

Γιώργος Μαυρίδης: Ο παρουσιαστής και tatoo artist είχε παρουσιάσει βαριά συμπτώματα του ιού και έτσι εισήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Λίγες ημέρες μετά τον ακολούθησε και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια. Η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν σταδιακά και σήμερα αποφάσισαν να πάρουν εξιτήριο με δική τους ευθύνη. Ο λόγος ήταν να μην καταλαμβάνουν κρεβάτια που μπορεί να χρειαστούν σε άλλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας με όλα τα συμπτώματα του ιού, βγήκε από το νοσοκομείο  καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, προτίμησε να «ελευθερωθεί» ένα κρεβάτι, αφού τα συμπτώματα, άρχισαν να υποχωρούν.

Στην εκπομπή ακούστηκε, όπως είναι φυσιολογικό, αρκετά καταβεβλημένος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς, βγήκε και η σύντροφός μου», είπε.

Πήρε την απόφαση να πάει στο σπίτι του, όταν πλέον τα βαριά συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν.

«Ευτυχώς αντιδρά θετικά στη θεραπεία. Ο Γιώργος είναι δυνατό παιδί, έχει δυνατό οργανισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν είναι διασωληνωμένος. Είναι σε θάλαμο, παίρνει τη θεραπεία κανονικά όπως όλοι οι ασθενείς με covid και ευτυχώς αντιδρά θετικά που είναι το βασικό για να μη φτάσει στη διασωλήνωση… Ψυχολογικά, όπως ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι είναι καλά», είχε πει προ μερικών ημερών η δικηγόρος του.

 

Read more