Γιώργος Μαυρίδης: Η αντίδρασή του στις θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο – «Μη σου τύχει τέτοιο κακό» [pic]
Παγκόσμια πλεκτάνη...
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης: Η αντίδρασή του στις θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο – «Μη σου τύχει τέτοιο κακό» [pic]

Γιώργος Μαυρίδης: Ο tattoo artist αναρρώνει ακόμα από τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε πριν περίπου ένα μήνα.

Γιώργος Μαυρίδης: Ο εμβολιασμός, η ελπίδα και η παραφιλολογία γύρω από τα εμβόλια τον έκαναν να πάρει δημόσια θέση.

Τα πρώτα εμβόλια για τον κορονοϊό έφτασαν και στη χώρα μας και μαζί και η αισιοδοξία για την αρχή του τέλους της πανδημίας. Ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι πολιτικοί αρχηγοί, ο Σωτήρης Τσιόδρας και πολλοί  εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, εμβολιάστηκαν για να στείλουν το μήνυμα της ασφάλειας και της αναγκαιότητας του εμβολιασμού.

Ωστόσο για άλλη μια φορά, στα social media και όχι μόνο, δεν έλειψαν τα σχόλια και οι έντονες αντιδράσεις από τους αρνητές του κορονοϊού, με αρκετούς celebrities να συμμετέχουν στη μη αξιοπιστία του εμβολίου και στις θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Γιώργος Μαυρίδης λοιπόν, ο οποίος νόσησε αρκετά σοβαρά από τον ιό, ξέσπασε μέσω του λογαριασμού του στο instagram και σίγουρα ο  λόγος του στη συγκεκριμένη περίπτωση μετράει.

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Read more