Γιώργος Λιανός: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα – Έρχεται το τέταρτο παιδάκι του
Μπαμπάς για τέταρτη φορά
LIFESTYLE

Γιώργος Λιανός: Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα – Έρχεται το τέταρτο παιδάκι του

Γιώργος Λιανός: Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας στις 18/01 ο Ατζούν Ιλιτζαλί είπε στον αέρα ότι θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής σε έναν μήνα από τώρα.

Γιώργος Λιανός: Αμέσως άρχισαν τα σενάρια για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι πρώτες σκέψεις ήταν πως ο παρουσιαστής επιστρέφει σε σχεδόν έναν μήνα καθώς στις 12 Φεβρουαρίου είναι ο τελικός του The Voice. και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού είναι έγκυος. Και εφόσον είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τον επόμενο μήνα πρόκειται να έρθει στον κόσμο το παιδί τους, εκείνος θα βρίσκεται κοντά της για να υποδεχτούν μαζί το μωρό τους.

Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί για τον παρουσιαστή μιας έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και τώρα θα ξαναγίνει μπαμπάς από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο Γιώργος Λιανός δεν ήταν ποτέ α΄λλωστε ο άνθρωπος που έβγαζε την προσωπική του ζωή προς τα έξω.

Όσον αφορά τον τελικό του The Voice δεν έχει βρεθεί ακόμη το πρόσωπο που θα τον παρουσιάσει καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη αρνηθεί να το κάνει, ενώ τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού, της οποίας όμως η εκπομπή δεν θα έχει βγει στον ‘αέρα’ μέχρι τότε αλλά και αυτό του Νίκου Μουτσινά.

Read more