Γιώργος Κιμούλης: Η αντίδραση του στα social media [pic]
Έσβησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
LIFESTYLE

Γιώργος Κιμούλης: Η αντίδραση του στα social media [pic]

Γιώργος Κιμούλης: Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, ο ηθοποιός απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Γιώργος Κιμούλης: Το πρωί της Τρίτης (26/1), η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και κατήγγειλε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία.

ΓΙΩΡΓ

Την ίδια μέρα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μήνυση στην ηθοποιό Ζέτα Δούκα για τις κατηγορίες της περί ψυχολογικής και λεκτικής βίας. Φυσικά ακολούθησε πολύ μεγάλη συζήτηση στα social media για το ζήτημα, με κύμα αντιδράσεων και κατηγοριών εις βάρος του αλλά και λόγια συμπαράστασης προς την Ζέτα Δούκα.

Να σημειώσουμε πως πριν προβεί στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του στο Instagram, ο Γιώργος Κιμούλης, είχε κλειδώσει τα σχόλια σε όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο λογαριασμός του έχει εξαφανιστεί από την εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και όταν πατήσεις το όνομα σου, βγαίνει ειδοποίηση «ο χρήστης δεν βρέθηκε».

Από την άλλη, η Ζέτα Δούκα, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της και να πει ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εκείνους που στήριξαν την απόφασή της να καταγγείλει δημόσια τη σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε, να ξέρετε! Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πίστη σ αυτό που έκανα μου δώσατε, να ξέρατε!

Είμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές! Ίσως η αλλαγή που περιμέναμε χρόνια να συμβεί, έχει αρχίσει και χαίρομαι πολύ που συνέβαλα σε αυτό! Αναμένω κι εγώ μαζί με όλους , με ανυπομονησία τις εξελίξεις!!!Βαθιά υπόκλιση» έγραψε η Ζέτα Δούκα στην ανάρτηση στο Instagram.

Read more