Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα» [vid]
Στάση σιωπής προς το παρόν τηρεί ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα» [vid]

Γιώργος Κιμούλης: O ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τις καταγγελίες για λεκτική βία από τη Ζέτα Δούκα.

Γιώργος Κιμούλης: Στη σημερινή της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τον χώρο του θεάματος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι είπε ο Γιώργος Κιμούλης σε δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά τις καταγγελίες των ηθοποιών προς το πρόσωπό του.

«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει.

Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής.»!

Και πρόσθεσε: «Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως «δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»».

Read more